TIN TỨCNỔI BẬT

  • Ngũ cốc cho bữa sáng: Những điều cần biết Ngũ cốc từ lâu đã được biết đến như một loại thực phẩm hữu hiệu trong việc hỗ trợ giảm cân. Đây là thực phẩm ăn sáng cực kỳ phổ biến bởi dễ dàng chuẩn bị và thuận tiện cho những người sống lối sống bận rộn. 1. Các loại ngũ cốc tốt cho nhất...()
  • Yến mạch có ăn sống được không? Yến mạch là một trong số các loại ngũ cốc dinh dưỡng và được rất nhiều nơi trên thế giới sử dụng trong các bữa ăn. Một câu hỏi đặt ra là liệu yến mạch có ăn sống được không? Hãy cùng tìm câu trả lời nhé! Yến mạch đặc biệt tốt cho hệ tiêu...()
  • Các công dụng tuyệt vời đối với sức khỏe của Hạt Chia Du nhập vào Việt Nam không lâu, hạt chia giờ đây đã trở thành sự lựa chọn khôn ngoan cho những ai đã và đang theo đuổi lối sống lành mạnh. Thế nhưng vẫn còn rất nhiều người chưa biết đến lợi ích cũng như cách sử dụng hiệu quả loại “siêu thực phẩm” này....()
THƯƠNG HIỆU XUÂN AN

Xuan An Nutrition Food Co.,LTD was established in 26 July 2004, core business is product – distribution diet cereals, nutrition cereals, diet cereal instant drink and nutrition cereal instant drink,…. Besides, Xuan An Company has other strong activities such as:

  • Trading and processing food with modern technology
  • Import and distribution the milk products: finished products and raw materials
  • For rent the warehouse and the factory
  • Transport service the goods

With purpose to serve the process of producing and distributing cereals, the Viet Cereals are guaranteed quality, hygiene and coming to consumers most convenient.

In 2014, Xuan An company was proud to be the first unit to successfully produce instant cereal in the Viet Nam market, with to types finished products:

Diet cereals instant drink and nutrition cereals instant drink branded  by Viet cereals is favored by domestic consumers

Along with the management team and company staffs, there are always steps to innovate thinking, improve skills in each different period to bring the most valuable nutrional products to consumers. After 20 years activities in the field of the drink nutrition food, Xuan An company became the first reputation brand in Viet Nam show up knowledge the market and need of customers.

Xuan An Company always commitment quality products, strong ability finance, and a strong distribution system in Viet Nam. With the criteria: “Desire to bring nutrition products natural help for customers can happy every day, products have compete price and fit with economic conditions of the peoples in Viet Nam”.

Shopping cart

No products in the cart.